You are here

SpeedBalance News

Medewerk(st)er gezocht

Wilt u voor ons werken? Wij zoeken een enthousiaste SpeedBalance / Banana gebruik(st)er, die ons kan helpen onze software meer bekendheid te geven op de Nederlandse markt en de verkoop van onze online produkten in Nederland kan bevorderen. Wij denken hierbij aan Web-marketing, bloggen, persberichten, kontakten in de branche...u heeft misschien zelf nog wel andere ideeën!

Indien u ervaring heeft en/of werkzaam bent in het eerder omschreven vakgebied, zelfstandig kan werken en de bovenstaande beschrijving u aanspreekt, laat ons dan per e-mail weten wat u ons te bieden heeft, vergezeld van uw CV. Uw kunt uw email adresseren aan annelies@banana.ch (Mevr. Annelies Anzalone), mvv. marketing Banana Nederland.
Vergoeding in overleg en op uur-basis.

 

Nieuwe Banana 8 NL versie

Vanaf vandaag zijn de nieuwe versies van Banana 8 NL op de markt: de Essential, Standard en Professional version. Indien u, als (voormalig) SpeedBalance gebruiker, wenst verder te werken onder Windows 10, kunt u aan de slag met één van de drie versies. De Essental versie is gratis, terwijl een licentie voor de Standard en voor de Professional versie aangekocht kan worden voor 49,-, resp. 109,- Euro (Prijzen excl. BTW).

Meer informatie voor de aankoop of voor het verkrijgen van een gratis licentie voor de Essential versie, vindt u op onze pagina: Prijzen.
In de pagina's Details van ons aanbod en Overgang SpeedBalance/Banana 8 kunt u zelf zien welke versie het meest geschikt voor u is.
Probeer het zelf.

 

Nieuw Banana 8 aanbod

Om de continuïteit van SpeedBalance en de tijdelijke Banana 8 licentie te garanderen, komen we begin maart met een definitief Banana 8 NL aanbod op de markt. Houdt onze website dus in de gaten om op hoogte te blijven: www.banana.ch

Banana Accounting 8 nu verkrijgbaar

Banana Accounting 8, de meest recente Opvolger van SpeedBalance 6, is nu te koop! Banana 8, geproduceerd door de makers van SpeedBalance, is de nieuwste update voor SpeedBalance 5 en 6 en neemt uw SpeedBalance bestanden probleemloos over. Het programma Banana Accounting 8, in Zwitserland de nummer één in zijn soort, bevat vele nieuwe functies waar reeds geruime tijd om gevraagd werd door de SpeedBalance en Banana gebruikers. Voor meer details verwijzen wij naar de Nederlandse Banana 8 pagina; vandaar kunt u ook verder gaan naar de Download pagina en de Shop voor de aankoop van de benodigde licentie-code. Prijzen vanaf 119 EURO (excl. BTW).

 

Nieuw! Banana 7

Banana Financial Accounting 7, de Opvolger van SpeedBalance 6,  is nu te koop! Banana 7, geproduceerd door de makers van SpeedBalance, is de nieuwste update voor SpeedBalance 5 en 6 en neemt uw SpeedBalance bestanden probleemloos over. Het programma Banana Financial Accounting, in Zwitserland de nummer één in zijn soort, dat ook internationaal aan de weg timmert, lanceert zijn nieuwste Nederlandse versie met vele nieuwe, geavanceerde eigenschappen èn een natieve Mac versie. Voor meer details verwijzen wij naar de Nederlandse Banana 7 pagina, waar u ook de licentie-code kunt aankopen of een download kunt doen. Prijzen vanaf 99,- EUR.

 

Gratis Banana 7 licentie voor scholen

Om het gebruik van boekhoudsoftware als een instrument voor het geven van boekhoudonderwijs te bevorderen, heeft het bedrijf Banana.ch SA besloten het programma Banana Financial Accounting 7 gratis aan te bieden aan alle erkende scholen, die regelmatig boekhoudlessen geven. De complete en ongelimiteerde multi-licentie geeft de school de mogelijkheid het programma op al haar computers te installeren die gebruikt worden voor didaktische doeleinden. Om van dit aanbod gebruik te maken, vul het online formulier in en accepteer de voorwaarden voo de scholen.

Meer info is te vinden op de pagina Free License for schools; deze pagina geeft de informatie in het Engels, maar het meertalige programma waarvoor de school, na goedkeuring, de licentie-code ontvangt, bevat een geheel Nederlands programma.

 

ZZP'ers in het zonnetje

In de nieuwe versie 6 van SpeedBalance, wordt speciale aandacht geschonken aan de nog altijd groeiende groep ZZP'ers in Nederland. Zo zijn er nieuwe, speciaal voor deze groep bestemde rekeningschema's opgenomen en zijn er op de website speciale pagina's opgenomen die het starten en inrichten van een administratie verder onder de loep nemen. Kijk verder op ZZP'ers en MKB'ers.

SpeedBalance 6 gelanceerd

SpeedBalance 6 kan vanaf heden gratis online gedownload worden, zowel door SpeedBalance 5 gebruikers als door nieuwe geïnteresseerden. Het gebruiksvriendelijke financiële boekhoudprogramma stelt de ZZP'ers, MKB'ers, verenigingen, kerken, stichtingen en particulieren in staat hun boekhouding op een professionele manier te beheren. Met SpeedBalance 6 kan de rapportage (jaar- en periodieke verslagen) nog verder gepersonalizeerd en uitgebreid worden. Eén van de andere nieuwe eigenschappen van SpeedBalance 6 is dat de gegevens in Pdf opgeslagen kunnen worden en het nòg sneller en gemakkelijker invoeren van tekst. Kortom, het proberen waard! Speedbalance 5 en 6 zijn geheel compatibel en de overstap van 5 naar 6 kan zonder problemen gemaakt worden.

Nieuwe online lessen, interessant voor verenigingen!

Er zijn een aantal nieuwe online tutorials toegevoegd op de SpeedBalance website. Onder het hoofdstuk van de kostenplaatsen zijn de volgende tutorials te vinden: de "Kostenplaatsen" weergave, de ledenlijst van een vereniging beheren en met verschillende groepen in een kostenplaats werken. Deze tutorials zijn voor iedereen te gebruiken, maar kunnen in het bijzonder interessant zijn voor verenigingen die graag de financiële bijdragen van de leden willen natrekken of het budget van een speciaal project willen verifiëren. Ook staan er sinds enige tijd twee nieuwe tutorials m.b.t. het extern boekhoudingsoverzicht online, namelijk het extern boekhoudingsoverzicht en speciale projecten. Allen het lezen en proberen waard, om zo het gebruik van SpeedBalance te kunnen maximaliseren.

 

Pages