You are here

Bedrijf

 

SpeedBalance wordt geproduceerd door de Zwitserse firma Banana.ch SA, reeds jarenlang actief op de Zwitserse markt met een uiterst performante en flexibele boekhouding software. Onder het motto "Helping Enterprising People Succeed" richt de firma zich vooral op de kleine ondernemers, zelfstandigen en verenigingen, die vaak zonder boekhoudkundige voorkennis een professionele boekhouding willen beheren. Iedereen weet dat, om te kunnen slagen in wat voor soort activiteit dan ook, het van groot belang is de boekhouding correct te voeren. Wij hebben ons ten doel gesteld iedereen die onderneemt - op welk terrein dan ook - hierbij te helpen, door met de door ons ontwikkelde boekhoudsoftware een gebruiksvriendelijk, multi-functioneel en professioneel instrument aan te bieden.

Geboren in 1989, steeds bijgewerkt, geactualiseerd en uitgebreid, is het niet overdreven om te stellen onze software in Zwitserland het best verkochte product is in zijn soort. Ook internationaal zijn wij in de loop van de jaren niet onopgemerkt gebleven. De meertaligheid van onze software maakt dat het programma ook, zij het op kleinere schaal, door gebruikers in andere landen toegepast wordt. In het jaar 2000 werd het programma genomineerd in de finale van de Codie Awards, te vergelijken met een Oscar nominatie op het gebied van de software. Het certificatiesysteem van de boekhoudgegevens werd in 2002 gepatenteerd in de Verenigde Staten en goedgekeurd door Ernst & Young in Zwitserland en Duitsland. Reden dus om door te gaan op de ingeslagen weg!

Met de huidige productie van SpeedBalance bieden wij u als gebruiker inhoudelijk en technisch een kwaliteitsproduct aan, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en aangepast aan de lokale realiteit, in uw geval de Nederlandse. Wij streven er bijvoorbeeld naar zoveel mogelijk Nederlandse, gebruiksklare boekhoudbestanden in ons programma en op onze website op te nemen (heeft u op dit gebied een bijdrage te leveren, dan zien wij die graag tegemoet). Speed Balance is gratis op internet via download verkrijgbaar. De bijbehorende documentatie van boekhoudbestanden, tutorials, handboek en online lessen maakt het mogelijk dat iedereen direct aan de slag kan.

Als dynamische onderneming, steeds in ontwikkeling, horen wij graag ook uw feedback met betrekking tot ons programma en onze diensten. Het motto "Helping Enterprising People Succeed" ("ondernemende mensen helpen om te slagen") is voor ons actueler dan ooit!